Bitcoinin hintahuippu joulukuussa 2021, kun päähärkäajo alkaa – Willy Woo

Bitcoinin suhteellisen vahvuusindeksin elpyminen heijastaa vuoden 2017 alkua, ennen kuukausien nousua hintoihin kaikkien aikojen korkeimpiin 20 000 dollariin.

Bitcoin (BTC) on seuraavan „päähärkäajonsa“ alussa, ja hintahuippu saavutetaan vasta vuoden 2021 lopussa, tunnettu analyytikko Willy Woo uskoo.

Yhdessä monista viimeaikaisista Twitter-keskusteluista 11. marraskuuta tilastoresurssin luoja Woobull tuotti uutta näyttöä siitä, että Bitcoinin hintavoitot ovat vasta alkamassa.

Woo: Bitcoin RSI „vain lämpenee“

Lähettämällä kaavion, joka näyttää Bitcoinin suhteellisen vahvuusindeksin (RSI), Woo havaitsi yhtäläisyyksiä mittarin nykyisen ja vuoden 2017 alun käyttäytymisen välillä.

”Vihreä ympyrä osoittaa, missä olemme tässä makrosyklissä. Päähärkäajon alku (ellei se ole jo ilmeistä) „, hän kommentoi.

„BTC: n ketjun suhteellinen vahvuusindeksi on vasta lämpenemässä. Punaiset pystysuorat puolivälit antavat noususignaalin. “
RSI tarkastelee hintakäyttäytymistä tiettynä ajanjaksona. Sen laskeminen sisältää keskimääräisen sulkeutumissuhteen kyseisen ajanjakson aikana.

Woo käytti omaa 365 päivän RSI-kaaviotaan, ja sen lukemat seuraavat sen sijaintia edellisen päivityksen aikana heinäkuussa. Tuolloin Bitcoin oli päättämässä ns. RSI-pakkausjaksoa, joka seurasi sarjaa korkeampia alhaisimpia ja alempia korkeita BTC-hintaa.

Heinäkuussa Woo ennusti, että härkätaistelu alkaa vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä ja jatkuu vuoteen 2021 – mikä on toistaiseksi tullut totta. Nyt hän ehdottaa, että uusi nouseva vaihe huipentuu vasta noin vuoden kuluttua.

„Valintani on joulukuu 2021, täytyy myydä verojen maksamiseksi kuten viime kerralla“, hän vastasi kysyttäessä todennäköisestä huipusta.

Vuosi 2021 on BTC-hintatietojen vuosi

Kuten Cointelegraph kertoi, Woo ei ole kaukana yksin väittäen, että Bitcoinin kehitys viime viikkoina on poikkeama, joka korjaa myöhemmin alaspäin.

Real Visionin toimitusjohtaja Raoul Pal ja Gemini-pörssin perustaja Tyler Winklevoss ovat molemmat ilmoittaneet, että uusi kaikkien aikojen ennätys BTC / USD: lle tulee viimeistään ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Tekniset ongelmat, jotka liittyivät nousuun 16 000 dollariin, ovat sittemmin hajonneet Bitcoinin automaattisen kaivosvaikeuksien uudelleen säätämisen ansiosta, ja palkkio-sukellukset ja vahvistamattomat liiketoimet putosivat lähes nollaan tällä viikolla.

Uusi alaspäin suuntautuva, arviolta 6%: n säätö tapahtuu noin neljän päivän kuluttua.