COINSBIT HEEFT EEN UNIEKE BITCOIN STAKING POOL MET EEN SUPER HOOG TARIEF GELANCEERD ALS HET MARKEERT HAAR 3E VERJAARDAG

Om de 3e verjaardag van de exchange te vieren, heeft het Coinsbit-team een reeks exclusieve promoties aangekondigd om gebruikers te bedanken voor hun loyaliteit en vertrouwen.

Een Bitcoin Staking pool geopend tegen 3% per maand

Als een van de belangrijkste activiteiten gepland voor de viering, is het team van plan om 30 bitcoins uit te reiken aan gelukkige deelnemers. Niets zoals dit is ooit gedaan in de geschiedenis van cryptocurrency, dus dit is een once-in-a-lifetime kans.

De promotie is op 1 maart van start gegaan en zal de komende drie maanden doorgaan. Het team heeft in het bijzonder een Bitcoin Staking pool geopend tegen 3% per maand. Het is een veilig en bewezen middel dat bitcoin houders in staat zal stellen om hun saldo te verhogen zonder de volatiliteit van de markt.

Bovendien krijgen gebruikers de kans om meer te verdienen tijdens de 15 mini-IEO’s die op het programma staan. Gezien het feit dat deelnemers aan eerdere IEO’s die op de beurs werden gehouden aanzienlijke winsten op hun investering zagen, is het een echte kans voor iedereen om hun kapitaal te laten groeien. Potentiële deelnemers moeten de officiële sociale media-accounts van de beurs volgen om alle laatste informatie over dit exclusieve aanbod te krijgen.

Maar dat is nog niet alles. Zoals u goed op de hoogte bent, heeft de uitwisseling zijn marktplaats genaamd Coinsbit Store. Op deze marktplaats kunt u verschillende apparaten kopen, zoals smartphones, koptelefoons, tablets, laptops en meer met behulp van cryptocurrencies.

De handel zal begin mei van start gaan

U kunt ook transacties met slechts een klik vanuit elk deel van de wereld tegen geschikte voorwaarden. Dus, als onderdeel van de herdenking van de 3e verjaardag, belooft het uitwisselingsteam expliciete bonussen aan wie deelneemt en het meest koopt in de Store. Zo kun je bijvoorbeeld een vakantie naar de Malediven, een iPhone 12 Max Pro en een MacBook Pro winnen.

Ook waren de vertegenwoordigers van de beurs blij om de opening van de BTCU handel aan te kondigen. Andere populaire cryptocurrency exchanges zoals Liquid, Probit, Yobit, Biki, P2Pb2b, LocalTrade, Folgory, Bitforex, BiOne en LBank hebben de munt ook genoteerd.

Dat is niet het einde, het gedecentraliseerde cryptocurrency handelsplatform (DEX) Coinsbit zal binnenkort van start gaan. Op dit nieuwe platform kun je transacties doen zonder dat je lid wordt. Gebruikers hoeven alleen maar hun crypto-portemonnee te synchroniseren en te beginnen met handelen.