Pristoppen for Bitcoin i desember 2021 som ‚main bull run‘ begynner – Willy Woo

En rebound i Bitcoins relative styrkeindeks ekko tidlig i 2017, før måneder med oppadgående prishandling til heltidshøyder på $ 20.000.

Bitcoin ( BTC ) er i begynnelsen av sitt neste „main bull run“, og pristoppen vil ikke treffe før slutten av 2021, mener den kjente analytikeren Willy Woo.

I en av mange nylige Twitter-diskusjoner 11. november produserte skaperen av statistikkressursen Woobull nye bevis på at Bitcoin Code prisgevinster bare er i ferd med å begynne.

Woo: Bitcoin RSI „bare varmer opp“

Ved å laste opp et diagram som viser Bitcoins relative styrkeindeks (RSI), bemerket Woo likheter mellom beregningens nåværende oppførsel og begynnelsen av 2017.

“Grønn sirkel betegner hvor vi er i denne makrosyklusen. Start av hovedtyren (i tilfelle det ikke allerede er åpenbart), kommenterte han.

“BTCs Relative Strength Index på kjeden varmer bare opp. Røde vertikaler er halveringene og gir den bullish tilførselsstøtimpulsen. ”

RSI ser på prisadferd over en spesifisert periode. Beregningen innebærer at forholdet mellom gjennomsnitt stenger høyere og lavere over den perioden.

Woo brukte sitt eget 365-dagers RSI-diagram, og avlesningene følger videre av sin posisjon under en tidligere oppdatering i juli. På den tiden avsluttet Bitcoin en periode med såkalt RSI-komprimering, som fulgte en serie med høyere nedre og lavere høyder for BTC-prisen.

I juli spådde Woo at okseløpet skulle begynne i 4. kvartal 2020 og løpe ut i 2021 – noe som hittil har blitt en realitet. Nå foreslår han at den nye bullish fasen bare vil toppe seg om et års tid.

„Mitt valg er desember 2021, må selges for å betale skatt som forrige gang,“ svarte han på spørsmål om en sannsynlig topp.

2021 for å være året for BTC-prisregistreringer

Som Cointelegraph rapporterte , er Woo langt fra alene om å hevde at Bitcoins ytelse de siste ukene er en anomali, som senere vil korrigere nedover.

Real Vision CEO Raoul Pal og Gemini exchange medstifter Tyler Winklevoss har begge uttalt at en ny all-time high for BTC / USD vil komme senest i 1. kvartal neste år.

De tekniske problemene som fulgte økningen til $ 16.000, har i mellomtiden forsvunnet takket være Bitcoins automatiske omjustering av gruvedrift, med gebyr nosediving og ubekreftede transaksjoner falt til nesten null denne uken.

En ytterligere nedjustering, anslått til 6%, skyldes om lag fire dager.